2023. január 16., hétfő

Tenerife 2 éves gyerekkel

Utazunk,utazunk megint,utazunk végre! Mielőtt gyerekünk lett annyiszor hallottuk,hogy addig utazzunk amíg nincs gyerekünk,utána vége mindennek.  Szerencsére elég makacsok vagyunk és nem nagyon hallgatunk másra,és milyen  jól tettük, hogy nem aggòdtunk előre. Persze nem azt mondom,hogy könnyű, sokkal több szervezést igényel, jobban át kell gondolni mindent, illetve mostmàr börönddel utazunk. Eddig kézipoggyàszos utazàsaink voltak,  hirtelen döntve és hirtelen indulva.
Flórinak jó természete van,szuper napirendje, és ha ahoz igazitjuk a dolgokat akkor szuperül sikerül minden. 
Fél éves korában voltunk először vele Olaszországban autóval, 1 évesen mentünk kocsival a Tàtràban, majd megvolt az első repülés Maltàra, most pedig Tenetifére megyünk.  2 év alatt azért jòpàr kirándulás, hosszú autòùt volt, a napirendje az életkorral mindig változott, így mindig új terv kellett. De azt nyugodt szívvel mondhatom,hogy szuper útitárs, minden akadályt jól vett, eddig 1 utazás sem volt amikor azt mondtuk volna,hogy"soha többet ". 
Sőt Flórián által az utazás új formáját ismertük meg, megjobban rá tudunk csodálkozni a dolgokra, és hát a totyogòs időszak alatt 1 adott területet is sok ideig meg tudtunk bámulni 😀
Szerintünk jó szervezéssel lehet utazni gyerekkel is, nyilván nem pihen ilyenkorsem az ember, de az én mottòm az,hogy itthon is van ,hogy nyűgös a gyerek,vagy rossz napunk van , akkor legalább ez legyen olyan környezetben ahol extrán jól érezzük magunkat mind. Na és, hogy mire fog emlékezni ezekből az utazàsokbòl? Valószínűleg semmire, dr az érzések amik ilyenkor bennünk vannak, azok átjárjàk őt is, és hát ilyenkor (is) nagyon büszkék vagyunk rá és boldogok vagyunk. 
Amùgyis a mai technikànak köszönhetően minden gondosan dokumentálva van,làsd ez a blog, vagy a fényképek,videók.  
Na de miért is utazunk és miért is ide? 
Azért utazunk, mert imádjuk az utazást,ha lehetne állandóan úton lennénk.  Illetve nyáron nagy változás jön az életünkbe, ami valószínűleg picit lelassitja majd a tempònkat,ezért még mindenképp akartunk egy közös utazást Flóriánnal hármasban.  
Tenerife? Annyiszor gondolkodtunk már a Kanári-szigetek valamelyikén,  anno még a nàszùtnàl is szóba jött, Màlta helyett ez is tervben volt, de valahogy mindig kiesett valami miatt. 
De most szerettünk volna valami különlegeset,  szerettük volna kipróbálni a télből a nyàrba érzést, úgyhogy végül hosszas beszélgetés után,gyorsan foglaltunk.  Ez volt idén a karácsonyi ajándékunk és Flórián 2. születésnapi ajándéka is egyben .
10 napra megyünk, 5 nap hotel, medencével Costa Adajen, aztán 5 nap a fővárosban Santa Cruzban. 
Így Flórián és mi is kapunk a saját igényeinknek megfelelően. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése