2023. január 28., szombat

8. nap

A mai nap egész nap azon járt a fejem, hogy 6hònapos terhes vagyok, megkezdtem a 6. hònapot... ez,hogy történt?Valószínűleg ha anyu tegnap nem mondja még most se esett volna le. Oké, látom,hogy òriàsi a hasam, meg a naptárat is hogy közeleg a május vége, de na.... 
Ma reggel busszal mentünk be a városba,  egyre kevesebbet tudjuk használni a babakocsit,mert Flórián rengeteget sétál,  csak a tömegközlekedésnél tudjuk ràbeszélni,hogy használja, vagy pedig ha éhes vagy fáradt. De egyébként jól lehet vele menni,jókat sétál, fogja a kezünket.  Annyira cuki volt ma: átmenetek egy piros jelzésű zebrán,Ádám mondta is,hogy "Flórián csukd be a szemed, ezt nem láttad,hogy rosszat csinàltunk", erre tényleg úgy jött végig,hogy egy egyik kezével takarta a szemét.  Hihetetlen, hogy nem beszél, de mennyire tudunk vele kommunikálni.  
Ma a híres Afrikai piacon kezdtünk a Mercado de Nurstra Senora de African, ami két szintes ,volt benne tényleg minden-  Halak,húsok, portéka,zöldség,gyümölcs,rengeteg aloe vera és sok kifőzde,ahol persze kòstoltunk is.Légyegesen könnyebb a piacozas is ,ha a piacon van jàtszòtér 😃 piacozas után séta a belvárosban, központi bevàsàrlò utcában, de már hazafelé tartunk,mert szerettük volna ma hogy otthon aludjon napközben, mindenkinek jó lesz a pihenés.  Ádám hozott hamburgert a közelből,  én avokadòs, sajtos hamburgert ettem,  Ádám meg pasztarmisat, fincsi is volt nagyon. 
Ebéd és pihi után besétàltunk a központba, vàsàrolgatni, galambokat etetni ,lötyögi és a vízparti sétányon sétálgatni, ahol persze Flórián járt megint a legjobban,mert olyan klassz játszó volt,hogy csak na. 
Most hamarabb visszajöttünk mert egyrészt mindenki elfáradt másrészt pedig picit szemetelt az eső. 
Flóriánnak vacsorája óriás bagetett evett, sonkával. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése