2019. március 28., csütörtök

2019.03.27. Szerda 0. Nap

Elérkezett a várva várt utazás!!! 
Picit fáradtan de annál boldogabban vágunk neki az útnak, mindketten sokat dolgoztunk mostanában, hogy rendben el tudjunk indulni.
Reggel még az utazásos rutin intézése: útlevél,  vizum, dollár,  elektronikai kütyük, gyógyszerek és a stb... 
Na hát induljunk és azt hiszen itt lepödik majd meg mindenki... Busszal mentünk fel Pestre, ami azért  nem a kedvencek Ádámnak ;-)
Viszont ez volt a legkézenfekvőbb, hogy eljussunk Borához és Gergőhöz, igen, már nem titok közösen utazunk New Yorkba! 

Szóval délután 6körül megérkeztünk Pestre, Bora ismét isteni vacsorát készitett,  Gergő király whiskeyt szerzett be, szóval ezeknek neki is láttunk és hangolodtunk a holnapi napra!  Hihetetlen, fel sem fogjuk, hogy ez történik, hogy ilyen szerencsések vagyunk, hogy láthatjuk a nagy almát!  
A terv az, hogy későn fekszünk, korán kelünk, hogy eléggé fáradtak legyünk a holnapi repülő útra, talán akkor tudunk is aludni a gépen. 
Ui...tényleg későn feküdtünk le :-D

Ja,  aki olvasta a Sri Lankai blogot: volt az a rész, hogy nem tudtunk beszerezni egy helyi gint,  és Ádám emiatt szomorú volt, hisz inkább gyűjtői értéke van? 
No történt az, hogy Gergő közremüködésével meg tudtam lepni Ádámot egy eredeti Sri Lankai -Colombo ginnel!  Szülinap elkezdödött, Ádám boldog volt, a gin finom, teljes az öröm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése